Saft
Saft framställs oftast genom att man kokar vatten, frukt eller bär och socker då den har längre hållbarhet än rårörd saft som görs genom att bär eller frukt, vatten och socker rörs ihop utan att kokas.
Saft lättsockrad drickf = 25 kcal per 100g
Saft lättsockrad konc = 85 kcal per 100g
Saft osötad el med sötmedel u energi drickf berik = 20 kcal per 100g
Saft osötad el med sötmedel u energi konc = 90 kcal per 100g
Saft röd drickf = 50 kcal per 100g
En portion väger ca 200g och ger 100kcal
Saft röd konc = 200 kcal per 100g
Saft sötad med sorbitol drickf = 20 kcal per 100g
Saft sötad med sorbitol konc = 95 kcal per 100g
Apelsinsaft drickf berik = 35 kcal per 100g
En portion väger ca 200g och ger 65kcal
Apelsinsaft konc berik = 195 kcal per 100g
Hallonsaft drickf = 40 kcal per 100g
En portion väger ca 200g och ger 75kcal
Saftkräm = 110 kcal per 100g
En portion väger ca 125g och ger 135kcal
Isglass Saftis = 100 kcal per 100g
En portion väger ca 35g och ger 35kcal
Saftkräm pastöriserad berik = 85 kcal per 100g
En portion väger ca 125g och ger 105kcal
Saftsoppa = 80 kcal per 100g
En portion väger ca 250g och ger 195kcal
Saftsås = 100 kcal per 100g
En portion väger ca 75g och ger 75kcal
Svartvinbärssaft drickf berik = 35 kcal per 100g
En portion väger ca 200g och ger 70kcal
Svartvinbärssaft konc berik = 175 kcal per 100g
Hitta livsmedel