Kalv

Kalvkött är kött som kommer från ung nötkreatur, köttet styckas nästan på samma sätt som nötkött, kalvstek är en av de vanligaste stekarna men kalvkött hittas även i nötfärs.
Hjärta kalv nöt = 140 kcal per 100g
Högrev av kalv = 140 kcal per 100g
Kalvbog = 110 kcal per 100g
Kalvbringa = 190 kcal per 100g
Kalvbräss = 100 kcal per 100g
Kalvbuljong konc låg salt storhushåll = 295 kcal per 100g
Kalvbuljong konc storhushåll = 225 kcal per 100g
Kalvfilé = 110 kcal per 100g
Kalvfilé stekt = 145 kcal per 100g
Kalvfransyska = 110 kcal per 100g
Kalvfrikadeller = 170 kcal per 100g
En portion väger ca 100g och ger 170kcal
Kalvfrikassé fryst = 130 kcal per 100g
Kalvfärsbiffar = 225 kcal per 100g
Kalvhjärna = 120 kcal per 100g
Kalvinnanlår = 110 kcal per 100g
Kalvkotlett = 125 kcal per 100g
Kalvkotlett stekt = 155 kcal per 100g
Kalvkött kokt = 175 kcal per 100g
Kalvköttgryta lök tomat morötter rotselleri = 100 kcal per 100g
En portion väger ca 250g och ger 250kcal
Yoghurt fett 5% typ Yoggi Yunior = 130 kcal per 100g
En portion väger ca 175g och ger 225kcal
Kalvlever = 120 kcal per 100g
Kalvlägg = 100 kcal per 100g
Kalvläggsgryta typ Osso buco = 85 kcal per 100g
En portion väger ca 250g och ger 210kcal
Kalvnjure = 120 kcal per 100g
Kalvstek = 135 kcal per 100g
Kalvtunga = 155 kcal per 100g
Kalvytterlår = 120 kcal per 100g
Tunnbringa av kalv = 175 kcal per 100g
Hitta livsmedel