Saft

Saft framställs oftast genom att man kokar vatten, frukt eller bär och socker då den har längre hållbarhet än rårörd saft som görs genom att bär eller frukt, vatten och socker rörs ihop utan att kokas.

Saft lättsockrad drickf = 25 kcal per 100g

Saft lättsockrad konc = 85 kcal per 100g

Saft osötad el med sötmedel u energi drickf berik = 20 kcal per 100g

Saft osötad el med sötmedel u energi konc = 90 kcal per 100g

Saft röd drickf = 50 kcal per 100g

En portion väger ca 200g och ger 100kcal

Saft röd konc = 200 kcal per 100g

Saft sötad med sorbitol drickf = 20 kcal per 100g

Saft sötad med sorbitol konc = 95 kcal per 100g

Apelsinsaft drickf berik = 35 kcal per 100g

En portion väger ca 200g och ger 65kcal

Apelsinsaft konc berik = 195 kcal per 100g

Hallonsaft drickf = 40 kcal per 100g

En portion väger ca 200g och ger 75kcal

Saftkräm = 110 kcal per 100g

En portion väger ca 125g och ger 135kcal

Isglass Saftis = 100 kcal per 100g

En portion väger ca 35g och ger 35kcal

Saftkräm pastöriserad berik = 85 kcal per 100g

En portion väger ca 125g och ger 105kcal

Saftsoppa = 80 kcal per 100g

En portion väger ca 250g och ger 195kcal

Saftsås = 100 kcal per 100g

En portion väger ca 75g och ger 75kcal

Svartvinbärssaft drickf berik = 35 kcal per 100g

En portion väger ca 200g och ger 70kcal

Svartvinbärssaft konc berik = 175 kcal per 100g

Hitta livsmedel