Sill
Sill och strömming är samma art, det som avgör vad fisken kallas är vart den fiskas, sillen har alltid varit en populär matfisk och den kan beredas på många sätt, sill består mestadels av protein och vatten.
Tunnbröd vitt bröd mjukt mjölk fibrer ca 4% = 285 kcal per 100g
En portion väger ca 25g och ger 75kcal
Sill = 150 kcal per 100g
En portion väger ca 125g och ger 190kcal
Sill panerad stekt = 205 kcal per 100g
Sill salt kokt = 265 kcal per 100g
En portion väger ca 125g och ger 335kcal
Inlagd sill med gräddfilssås = 290 kcal per 100g
Inlagd sill u lag = 240 kcal per 100g
En portion väger ca 88g och ger 210kcal
Salt sill panerad stekt hemlagad = 290 kcal per 100g
Salt sill urvattnad konserv = 210 kcal per 100g
Inlagd höstsill u lag = 250 kcal per 100g
En portion väger ca 88g och ger 220kcal
Inlagd sill = 250 kcal per 100g
Matjessill konserv = 315 kcal per 100g
Salt sill = 250 kcal per 100g
Senapssill med sås = 240 kcal per 100g
Senapssill u sås = 255 kcal per 100g
En portion väger ca 88g och ger 225kcal
Sillbullar = 165 kcal per 100g
Sillpudding = 130 kcal per 100g
En portion väger ca 340g och ger 430kcal
Sillsallad = 95 kcal per 100g
En portion väger ca 40g och ger 40kcal
Skarpsill = 145 kcal per 100g
En portion väger ca 125g och ger 180kcal
Torskrom sillrom m.fl. rå = 125 kcal per 100g
Hitta livsmedel