Vitt bröd

Vitt bröd bakas av vete och mjöl, vitt bröd används vanligen till rostat bröd och smörgåstårtor, vitt bröd har längre hållbarhet än till exempel fullkornsbröd, vitt bröd består av bland annat olika sorters kolhydrater, fibrer och salt.

Vitt bröd fibrer 3,5% ospec = 270 kcal per 100g

Vitt bröd fibrer ca 5% typ Pågenlimpan Skogaholmslimpa = 250 kcal per 100g

En portion väger ca 40g och ger 100kcal

Vitt bröd fibrer ca 6% typ Äntligen mjukbröd = 270 kcal per 100g

En portion väger ca 40g och ger 110kcal

Vitt bröd fullkorn typ fiberfranska mjölk fibrer ca 4% = 270 kcal per 100g

En portion väger ca 50g och ger 135kcal

Vitt bröd grov baguette fullkorn surdeg fibrer 4,4% bakad i butik = 265 kcal per 100g

En portion väger ca 60g och ger 160kcal

Vitt bröd mjölk fibrer ca 4% typ tekaka = 290 kcal per 100g

En portion väger ca 55g och ger 160kcal

Vitt bröd ostfralla vatten fibrer ca 3% = 280 kcal per 100g

En portion väger ca 50g och ger 140kcal

Vitt bröd osötat typ italienskt fibrer ca 2,5% = 260 kcal per 100g

Vitt bröd tortilla fibrer 4,6% = 310 kcal per 100g

Vitt bröd typ Hönökaka mjölk fibrer ca 3% = 295 kcal per 100g

En portion väger ca 29g och ger 85kcal

Vitt bröd typ baguette fibrer ca 6% = 290 kcal per 100g

Vitt bröd typ chapati vete ojäst fibrer 3,5% = 230 kcal per 100g

En portion väger ca 44g och ger 105kcal

Vitt bröd vatten typ franska fibrer ca 3% = 260 kcal per 100g

Vitt bröd vatten typ pitabröd fibrer ca 3,5% = 275 kcal per 100g

En portion väger ca 80g och ger 220kcal

Vitt bröd vete scones = 305 kcal per 100g

En portion väger ca 50g och ger 155kcal

Tunnbröd vitt bröd mjukt mjölk fibrer ca 4% = 285 kcal per 100g

En portion väger ca 25g och ger 75kcal

Hitta livsmedel