Vitt bröd
Vitt bröd bakas av vete och mjöl, vitt bröd används vanligen till rostat bröd och smörgåstårtor, vitt bröd har längre hållbarhet än till exempel fullkornsbröd, vitt bröd består av bland annat olika sorters kolhydrater, fibrer och salt.
Vitt bröd fibrer 3,5% ospec = 270 kcal per 100g
Vitt bröd fibrer ca 5% typ Pågenlimpan Skogaholmslimpa = 250 kcal per 100g
En portion väger ca 40g och ger 100kcal
Vitt bröd fibrer ca 6% typ Äntligen mjukbröd = 270 kcal per 100g
En portion väger ca 40g och ger 110kcal
Vitt bröd fullkorn typ fiberfranska mjölk fibrer ca 4% = 270 kcal per 100g
En portion väger ca 50g och ger 135kcal
Vitt bröd grov baguette fullkorn surdeg fibrer 4,4% bakad i butik = 265 kcal per 100g
En portion väger ca 60g och ger 160kcal
Vitt bröd mjölk fibrer ca 4% typ tekaka = 290 kcal per 100g
En portion väger ca 55g och ger 160kcal
Vitt bröd ostfralla vatten fibrer ca 3% = 280 kcal per 100g
En portion väger ca 50g och ger 140kcal
Vitt bröd osötat typ italienskt fibrer ca 2,5% = 260 kcal per 100g
Vitt bröd tortilla fibrer 4,6% = 310 kcal per 100g
Vitt bröd typ Hönökaka mjölk fibrer ca 3% = 295 kcal per 100g
En portion väger ca 29g och ger 85kcal
Vitt bröd typ baguette fibrer ca 6% = 290 kcal per 100g
Vitt bröd typ chapati vete ojäst fibrer 3,5% = 230 kcal per 100g
En portion väger ca 44g och ger 105kcal
Vitt bröd vatten typ franska fibrer ca 3% = 260 kcal per 100g
Vitt bröd vatten typ pitabröd fibrer ca 3,5% = 275 kcal per 100g
En portion väger ca 80g och ger 220kcal
Vitt bröd vete scones = 305 kcal per 100g
En portion väger ca 50g och ger 155kcal
Tunnbröd vitt bröd mjukt mjölk fibrer ca 4% = 285 kcal per 100g
En portion väger ca 25g och ger 75kcal
Hitta livsmedel